Terra Forma

diensten

   home   introductie   diensten   werkwijze   projecten   contact   actueel   publicaties

beplanting

Terra Forma biedt de mogelijkheid de beplanting volgens plantlijst te leveren en aan te planten. Veel opdrachtgevers hebben hier inmiddels gebruik van gemaakt en zijn zeer positief over deze dienst. De voordelen zijn dat het bij elkaar zoeken van de beplanting, de aflevering op locatie (inclusief eventuele naleveringen) en het vakkundig aanplanten door Terra Forma worden verzorgd. Uiteraard ontvangt u van tevoren een offerte.

Er wordt alleen gewerkt met kwalitatief goed en soortecht plantmateriaal, wat onder groeigarantie wordt geleverd. Dit houdt in dat de beplanting aan het eind van het eerste groeiseizoen wordt gecontroleerd op uitval of eventuele onvolkomenheden. Deze bevindingen worden op schrift gesteld en toegestuurd. Alle planten die niet soortecht blijken te zijn of niet zijn aangeslagen worden vervolgens kosteloos vervangen.

Uniek is dat de aanplant ook in samenwerking met de opdrachtgever kan plaatsvinden. Wat als prettig wordt ervaren is dat tijdens het planten tips en wetenswaardigheden over de planten en het onderhoud worden gegeven, zo ontstaat meteen feeling met de tuin en vertrouwen in het omgaan met de planten. Terra Forma levert uitsluitend beplanting als ook de aanplant kan worden verzorgd.