Terra Forma

introductie

   home   introductie   diensten   werkwijze   projecten   contact   actueel   publicaties

Terra Forma is het bedrijf van Joep Luitjes, dat zich richt op het ontwerpen van tuinen en beplantingen en de realisatie daarvan. Met ruim 20 jaar praktijkervaring in het groen, beschikt Joep inmiddels over zoveel vakmanschap, dat u het ontwerp van uw droomtuin met gerust hart aan hem kan overlaten!

Na in 1998 zijn diploma voor de studie Tuin- en Landschapsinrichting aan Hogeschool Larenstein te hebben behaald, is hij jaren werkzaam geweest bij een tuinarchitectenbureau, maar ook in diverse functies bij uitvoerende bedrijven in de groensector. Nadat hij zich alle facetten van het ontwerp- en hoveniersvak had eigengemaakt, is hij in 2005 gestart met zijn eigen bedrijf: Terra Forma - tuinontwerp en beplanting. Joep is een echte "plantenman" die graag werkt met natuurlijk ogende vaste planten en siergrassen. Door zijn ruime ervaring maakt hij goed realiseerbare tuinplannen op verschillende schaalniveaus, met de nadruk op particuliere tuinen en tuinen bij bedrijfsgebouwen.

Een goede tuin is een tuin die "werkt" en waar de gebruiker zich prettig in voelt. Joep bereikt dit door goed te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en de specifieke kenmerken van de plek te benutten. Zijn plannen kenmerken zich door eenheid, rust, praktisch gebruiksgemak en oog voor detail. Terra Forma hanteert diverse ontwerpstijlen, waardoor voor iedere specifieke situatie een unieke maatwerkoplossing kan worden gevonden.