Terra Forma

introductie

   home   introductie   diensten   werkwijze   projecten   contact   actueel   publicaties

Terra Forma is in 2005 opgericht door Joep Luitjes. Met Terra Forma richt hij zich met veel passie op het ontwerpen van tuinen en beplantingen en de realisatie daarvan. Met ruim 20 jaar praktijkervaring in het groen, beschikt Joep inmiddels over zoveel kennis en vakmanschap, dat u het ontwerp van uw droomtuin met gerust hart aan hem kan overlaten!

Na in 1998 zijn diploma voor de studie Tuin- en Landschapsinrichting aan Hogeschool Larenstein te hebben behaald, is hij jaren werkzaam geweest als ontwerper bij een tuinarchitectenbureau, maar ook als werkvoorbereider en hovenier bij diverse uitvoerende bedrijven in de groensector. Hier heeft hij zich alle facetten van het ontwerp- en hoveniersvak eigengemaakt. Joep is een echte "plantenman" die graag werkt met natuurlijk ogende vaste planten en siergrassen. Door zijn ruime ervaring maakt hij goed realiseerbare tuinplannen op verschillende schaalniveaus, met de nadruk op particuliere tuinen en tuinen bij bedrijfsgebouwen.

In een goed ontworpen tuin voelt de gebruiker zich prettig, doordat alle functies op een logische manier zijn geïntegreerd en ruimtelijk goed is ingedeeld. Joep bereikt dit door goed te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en de specifieke kenmerken van de plek te benutten. Zijn plannen kenmerken zich door eenheid, rust, praktisch gebruiksgemak en oog voor detail. Degelijke constructies en serieus grondwerk vormen de basis voor iedere geslaagde tuin. Terra Forma hanteert diverse ontwerpstijlen, waardoor de ontwerpen zeer divers zijn. Iedere tuin is maatwerk en daarom uniek!