Terra Forma

werkwijze

   home   introductie   diensten   werkwijze   projecten   contact   actueel   publicaties

De werkwijze van Terra Forma voor het realiseren van uw droomtuin is als volgt:

1U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvend (kosteloos) introductiegesprek op locatie. Terra Forma presenteert de portfolio en de verschillende diensten. Daarna bekijken we de mogelijkheden van de locatie en horen graag wat u wensen zijn. Na afloop kan worden aangegeven wat de kosten voor een ontwerp zijn. Bij akkoord sturen wij een bevestiging toe.
2Na ontvangst van de ondertekende opdrachtbevestiging wordt de tuin ingemeten, ge´nventariseerd en gefotografeerd. De opmeting wordt uitgetekend als ondergrond voor het schetsontwerp. Het schetsontwerp wordt vervolgens tussentijds besproken in de studio van Terra Forma. Eventuele aanpassingen worden meegenomen in het definitief ontwerp, wat wederom persoonlijk wordt overhandigd in Oude Niedorp.
3Na goedkeuring van het ontwerp, kan (eventueel) het beplantingsplan worden uitgewerkt. Het beplantingsplan wordt per post toegestuurd en alleen op verzoek persoonlijk toegelicht.
4De uitvoering kan in eigen beheer door de opdrachtgever plaatsvinden of uitbesteed worden aan een hovenier. Terra Forma kan desgewenst een hovenier aanbevelen of een aanbesteding verzorgen en het werk begeleiden. Terra Forma verzorgt graag de aanplant voor of met u.