Terra Forma

werkwijze

   home   introductie   diensten   werkwijze   projecten   contact   actueel   publicaties

De werkwijze van Terra Forma is als volgt:

1Er wordt een afspraak gemaakt voor een vrijblijvend en kosteloos introductiegesprek op locatie. Terra Forma presenteert de portfolio en geeft aan welke diensten zij kan leveren. Aan de hand van de wensen van de opdrachtgever en het bekijken van de aanwezige situatie, wordt aangegeven wat de kosten van een ontwerp zijn. Als dit akkoord is wordt ter bevestiging een offerte opgestuurd met daarin de besproken uitgangspunten voor het ontwerp.
2Na ontvangst van de ondertekende offerte wordt de tuin opgemeten, ge´nventariseerd en gefotografeerd. De opmeting wordt uitgetekend als ondergrond voor het schetsontwerp. Indien gewenst/nodig wordt dit schetsontwerp tussentijds besproken. Dan wordt contact opgenomen voor een persoonlijke presentatie van het definitief ontwerp in de studio van Terra Forma.
3Na goedkeuring van het ontwerp, kan het beplantingsplan worden gemaakt, uiteraard op basis van de voorkeuren m.b.t. onderhoudsbehoefte, kleuren, sfeer en soorten. Het beplantingsplan wordt per post toegestuurd.
4De uitvoering kan in eigen beheer plaatsvinden of uitbesteed worden aan een hovenier. Terra Forma kan desgewenst een hovenier aanbevelen of een aanbesteding verzorgen en het werk begeleiden. Als u zelf aan de slag gaat kan Terra Forma alle materialen voor u verzorgen. Ons specialisme is het leveren en vakkundig aanplanten (evt. in samenwerking met u) van de beplanting.