Terra Forma

werkwijze

   home   introductie   diensten   werkwijze   projecten   contact   actueel   publicaties

De werkwijze van Terra Forma voor het realiseren van uw droomtuin is als volgt:

1U kunt een afspraak maken voor een vrijblijvend (kosteloos) introductiegesprek op locatie. Terra Forma presenteert u de portfolio en de verschillende diensten. Daarna bekijken we ter plekke de mogelijkheden en horen graag wat uw wensen zijn. Na afloop kan worden aangegeven wat de kosten voor een ontwerp zijn. Bij akkoord sturen wij een bevestiging toe.
2Na ontvangst van de ondertekende opdrachtbevestiging wordt de tuin ingemeten, geïnventariseerd en gefotografeerd. De opmeting wordt uitgetekend als ondergrond voor het schetsontwerp. Het schetsontwerp wordt vervolgens tussentijds met u besproken in de studio van Terra Forma. Vervolgens worden eventuele aanpassingen meegenomen in het definitief ontwerp, wat wederom persoonlijk wordt overhandigd in Oude Niedorp.
3Op basis van het ontwerp en uw voorkeuren, kan het beplantingsplan worden uitgewerkt. Het beplantingsplan wordt per post toegestuurd en op verzoek persoonlijk toegelicht.
4Met het tuinontwerp kunt u zelf aan de slag met de aanleg van de tuin of u zoekt een hovenier voor de uitvoering. Terra Forma kan u ook adviseren bij de keuze van een hovenier en het plan persoonlijk overdragen. Bij grotere projecten kan een aanbesteding verzorgd worden en het werk tijdens de uitvoering worden begeleidt. Terra Forma verzorgt graag de aanplant voor óf samen met u.